Koronavírus – Fidesz: a Gyurcsány vezette baloldal mindent megtesz, hogy elbizonytalanítsa az embereket

“A Gyurcsány vezette baloldal politikusai miközben mindent megtesznek, hogy elbizonytalanítsák az embereket, suttyomban maguknak beadatják az oltást” – reagált a Fidesz csütörtökön az MTI-nek Gyurcsány Ferenc DK-elnök Facebook-bejegyzésére.

A kormánypárt kiemelte: a baloldal volt az, amely egyes vakcinák ellen petíciót indított és határozati javaslatban akart betiltani bizonyos vakcinákat. A DK egyik önkormányzati képviselője is azért vesztette életét, mert hitt Gyurcsány Ferencnek, nem fogadta el a vakcinát, majd megbetegedett és elhunyt – tették hozzá.
“Egyetlen módon tudjuk megállítani a vírust: oltással” – szögezte le a Fidesz, hozzáfűzve: “ezért Gyurcsányék jobban tennék, ha visszavonnák az oltásellenes baloldali határozatukat és felhagynának a vakcinák elleni kampánnyal”.
Gyurcsány Ferenc a Facebook-oldalán “világszégyenként” írt arról, hogy “sehol a világon nem vesztették annyian életüket koronavírusban lakosságarányosan, mint Magyarországon”. A DK elnöke megjegyezte: “ez nem az ellenzék bűne. Itt most nem Gyurcsány a hibás. Ez a kormány alkalmatlanságának bizonyítéka”.