Tovább akciózik a “dollárbaloldal” Brüsszelben: az Európai Parlament “politikai cirkusza”, élén Daniel Freund (Zöldek/Európai Szabad Szövetség) európai parlamenti képviselővel, éppen az 1956-os forradalom és szabadságharc emlékéről szóló nemzeti ünnepen indított újabb támadást Magyarország ellen – közölte az Alapjogokért Központ szerdán.

A honlapjukon közzétett elemzésben azt írták: az “önmagukat függetlennek tituláló”, de nyilvánvalóan a Nyílt Társadalom hálózatának “zsoldjában álló” baloldali brüsszeli képviselők és a hozzájuk kötődő “szakértők” által írt elemzés a Magyarországnak járó uniós források további visszatartására szólít fel. A pénzügyi zsarolás folytatódik – tették hozzá.
Úgy fogalmaztak: az említett “szakértői munka”, amelyre Daniel Freund hivatkozik, egy újabb “fércmű”, politikai pamflet Soros György “globalista-progresszív boszorkánykonyhájából”; az anyag lábjegyzetében hivatkozási alapként “a Soros fizette” Magyar Helsinki Bizottság – “a pedofilmosdatásba keveredett Kőszeg Ferenc szervezete” -, az Amnesty International és az Eötvös Károly Intézet anyagai találhatók.
“Ne legyen kétségünk afelől sem, hogy a tanulmány szerzőinek tollát a hazai dollárbaloldal brüsszeli képviselői fogták” – írta az Alapjogokért Központ.
A kör bezárult – tették hozzá -, a külföldi baloldali elit által finanszírozott hazai ellenzék a Soros-szervezetek érveivel kirohan Brüsszelbe, az európai baloldal “szoknyája mögé bújva a magyar érdekekre támad, melyből aztán itthon politikai cirkuszt csinál”. Mindez az elmúlt évekből már ismerős az Alapjogokért Központ szerint.
Hangsúlyozták: Brüsszelben változás kell; a jövő évben esedékes európai parlamenti választásokon a szavazópolgárok mondanak majd ítéletet a nemzeti érdekeket semmibe vevő európai és hazai baloldal képviselőiről.